slide show

Vilken go bebis vi har

Nu ska snart torsdagen påbörjas om Märta och pappa vill vakna. Idag blir det en cykeltur in till Visby och kolla på alla gator, torg och övriga sevärdigheter . Hoppas även på ett besök på Barnvagnsmuseumet 8km utanför Visby. 

Igår besökte vi lummelundagrottan och gick in i den, med Märta i bärstol och Patrik fick gå på knä för att komna fram på vissa ställen, men mysigt hade vi det. 
Efter turen i grottan gick vi en slinga runt grott området för att se lite mer av historian runt den. När vi kommit halvvägs på slingan (totala längd 1,5km) då började ett åskoväder dra ihop sig och sedan öppnade sig himmelen och vi blev blöta, Märta fick på sig Patriks tröja runt sig i bärstolen, så hon blev knappt blöt. Men det roliga var att under de värsta knallarna som kom så skrattade Märta och hon verkade ha det super mysigt bakom pappa. Men usch va blöta vi blev av 10min i regnet. 


Så här somnade Märta efter lunchen i sin säng efter besöket. Super sött :) eller va säger ni??? 

Efter vila blev det cykel in till Visby och se oss omkring. Vi kollade in delar av ringmuren och lite ruiner samt torg, med Märta i bärstolen, då vi kom fram till att det kommer bli sjukt jobbigt att putta på yoyon på alla kullerstensgator. 
Vi var inne i en gravidbutik och handlade två linnen för priset av ett till mig, 150kr, vilket pris ;) 
Så ska in idag och kolla efter byxor också tänkte vi, då jag har ett par byxor hemma och h&ms är så ruggigt dåliga, så är det värt ett besök till, för byxor behöver man tydligen ha i oktober ;) 

På väg hem, så somnade Märta i cykelstolen, super äckligt att cykla med henne där bak då hon fall framåt med huvudet, så jag fick cykla med en hand och med den andra hålla upp hennes huvud under hakan på henne, så hon skulle få en liten bättre ställning i stolen. Jätte sött var det, hon låg verkligen dubbelvik där bak :) 
Så nu har hon somnat på alla ställen vi satt henne i. 
Hon gick även smaka på Gute glass igår med salombär smak (typ som björnbär) och det var smarrigt, hon fick typ en tredjedels bägarsked totalt, ni vet dom där små plastskedarna man får. 
Mumma sa Märta i vart fall. 
Så jag ska försöka blogga ikväll med, så ni får mer update om våra sista dagar på ön, åker ju hem på lördag.